tillbaka till civilisationen!

Nu har vi just kommit tillbaka till brisbane efter att ha varit ute pa varat forsta wwoofing jobb (Willing Worker On Organic Farms) , vilket har betytt inget internet eller tv for den delen pa 17 dagar.
Vi har bott pa ett stalle som heter samford, som ligger ungefar 2 mil ifran brisbane, hos en kvinna som heter Josephine.
Vi har haft det jatte bra! dagarna kunde se ut pa foljade, kl 7 far vi en knackning pa dorren, sen goofrukosten, och vid 8 gick vi ut och plocka ogras och dylikt, (kanske maste saga att smakryp, odlor och ormar horde till vardagen) fika paus och sen fortsatt jobb. Vid ett lunch (men fore ett besok i hennes ute dusch,,. de du mamma) Goolunch och sen vila till typ 4-halv5 innan de ar ut igen och jobba till skymningen (ca 19) och sen middag vid 20 typ.. alltid efteratt till.
Men alla dagar har naturligtvis inte varit arbetsdagar nejnej, josephine har tagit med oss pa en tur till brisbane och southbank , dar vi har akt bat runt hela brisbane. vi har gatt vandringar i regnskogen uppe pa mount glourius och haft utflykt till ett stalle som heter jollys lookout, dar man kunde se hela samford fran ovan, Marknader och loppmarknader, Vi har ocksa fatt hanga med till hemliga diskutionsmoten.. spannande va ;)

Josephine ar en valdigt speciell och fantastisk kvinna maste jag saga! valdigt aktiv for sin alder! Odlar jatte mycket sjalv pa sin gard, vi fick farsk frukt varje dag och hon utbildade oss inom en hel massa intressanta och aktiva amnen med sina dvdfilmer (hon hade varken tv, dator, eller dagstidning). Hon ar en valdigt jordnara kvinna och har jobbat som handlasare i 30 ar ungefar.. hon laste vara hander innan vi for.. och ar jag och ottilia varsta radarparet som kompleterar varandra stralande!
va faktiskt ratt jobbigt att aka ifran henne, men hon har sagt att vi mer an garna far komma tillbaka och de tror vi nog vi kommer gora! for josephine gillade vi grymt mycket!!!

Nu ar vi iallafall tillbaka till brisbane som sagt, sitter pa peterpan och har just bokat varan resa till fraiser. Som vi sak aka till pa mandag! Och nu snart ska vi borja bege oss till varat hostel...

Har ju inte hort av er pa 17 dagar, sa jag hoppas de ar jatte bra med er allihopa!

vi hors!

MASSAKRAMAR

Willing Worker On Organic Farms , det ar vi de!








Kommentarer
Postat av: madde

oh va härligt att ni har det bra där borta :)

har längtat efter en uppdatering ^^



hur varmt har ni de där borta?

många kramar

2010-01-22 @ 10:34:09
URL: http://myranii.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag med, jättekul att läsa lite om hur ni har haft det! :D Jag har längtat ;)

Fraiser kommer bli super, jag önskar jag också va där! :P

Kramar!

2010-01-22 @ 12:19:59
Postat av: pappa

Kul att höra från dig.kommer ni att kunna hålla kontakt med oss vid nästa resa. d.v.s kommer ni att ha tillgång till internet.

2010-01-22 @ 16:17:34
Postat av: bejjs

oh vad grymt häftigt!!! ;)

kul att läsa bloggen!!!

kramar!!! :)

2010-01-23 @ 13:17:38
Postat av: Maria Eriksson

Hej Linn!

Vilka härliga bilder du visar! Ni ser ut att ha det jättebra. Hörde av mamma att ni hade ca 39 varmt samtidigt som vi var i Tärna och hade 39 kallt!

Kram från Snövitsv 23

2010-01-24 @ 13:05:06
Postat av: Anonym

Jag vill också jobba på det där stället! DEt ser ut att passa mig.

Hälsn Chatrin

2010-01-25 @ 13:50:48

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0