5 Maj

Dagarna går verkligen fort här nu på slut spurten! Igår va vi i Coogee och hälsade på kev och dave, blev lite fotbolls spel och vi passade även på att göra våran sista utgång här i australien.


 Idag har vi mest varit på stan och sprungit i affärer! Sen så blev vi bjudna på japanesisk mat, nu när dom tre glada japanskorna lagade mat åt oss, va riktigt gott! fick testa på saké och vara med om våran första te cermoni!Nu är väskan packad och gör vi oss redo för våran sista kväll här i australien, för i morgon flyger vi hem!! känns jätte konstigt, men bra!!

PUSS&KRAM


Tillbaka i sydney för dom sista 7


Här bor vi


På cykeltur med Brian, runt Olympiska stadion, första dagen efter 12 timmar på buss


På lördagen kom amanda, våran nyvunna vän in från sundsvall, så vi visade henne runt sydney, så de blev en lååång promenad.


Söndag va en KANON DAG! så vi tog med oss amanda till Bondi beach, sen gick vi en ca två timmar lång promenad till coogee beach där vi träffade upp Kevin och dave som vi åkte till fraser med, va riktigt trevligt faktiskt! sen hängde vi med amanda till hennes buss for. (sneakade in oss på hostelet home backpacker och hängde i tv rummet mohaha)Igår sprang vi på stan typ hela dagen, träffade upp en bekant i från bundaberg, sen på kvällen for vi alla som nu bor i hus 77 på våran favorit resturang la tran för lite vietnamesisk mat.. MUMMA!


Ps. går att klicka upp bilderna så dom blir stora!

Grattis simon på födelsedagen föresten!


Pussar&kramar


RSS 2.0