Melbourne

Idag ar de en hel manad sen vi sag emelie och jonas, kanns riktigt konstigt! tiden har gatt sjukt snabbt och snart ar vi ocksa hemma, skumt!

usch resan hit va inte att leka med alltsa! for de forsta va bussen 30 minuter sen, de va na krangel med oljan och sen va Ac`n trasig sa de va sviiiiiiinkallt pa bussen, en bussresa som tog 8 timmar, kul.. not! Inte mycket somn blev de heller.. Framme va vi kring 8-9 har iallafall, hittade snabbt varat hostel (forever nomads!) och de verkar helt okej! men vi fick inte checka in forran kl 1, sa vi laste in vara grejer och begav oss ut for att se oss om lite grann, Gick till en informationsdisk fick lite kartor, och fick veta om en gratis buss som aker runt staden, som vi bestamde oss for att aka, tog kanske en och en halv timma, men sista biten holl bade jag och tegstrom pa att somna sa vi bestamde oss for att ga och handla, och sen ga tillbaka till varat hostel,gora lite lunch , checka in och sen vila!

Men nar vi val checkar in i varat rum far vi varldens overaskning.. Emelie och Jonas, vi delar rum med Georgie fran surfcamp!.. sa detta kan bli en ytterst spannande vistelse i melbourne! 5 natter har vi har och vi ska verkligen gora det basta av situationen, att maxa att vara turist har vi ju visat att vi kan sen canberra sa i morgon blire promenad skorna pa och kartan i handen! blir spannande! Har har foresten hosten borjat spricka fram och traden har borjat skifta ialla dess vackra farger, kanns konstigt for de ar fortfarande varmt.. ungefar som ett soligt sommarsverige!

Vi hors!

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Emelie

åh, Georgieeeee :D henne måste det faktiskt vara en upplevelse att bo med!! men det är det ju också att bo med kluckarn själv ;) ha så skoj där borta, vi ses snart!

2010-04-23 @ 15:03:28
Postat av: Mamma

Matlaget hälsar tillbaka! Kram

2010-04-26 @ 21:54:19

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0