Great Ocean Road

Dagarna trillar verkligen forbi nu! bara tio dagar kvar idag och de kanns helt galet!
Men vi utnyttjar verkligen dagarna till fullo.

I sondags va de Anzic day, en helg dag dar dom hedrar alla deras forfader som gatt ut i alla krig som australien deltagit i, De firades med en fyra timmars lang parad genom melbourne upp till deras krigsmonument, vi deltog i paraden i kanske tva timmar. va verkligen pompa och stat hela tiden ratt kul att se!
Sen vid ett tog kalaset slut och vi fortsatte mot ikea! tog dock en lite langre tid eftersom nu alla skulle forsoka ta sig ut ur staden, plus att de hande nan olycka vid artcenter sa all lokaltrafik va tvungen att aka andra vagar, men till ikea tog vi oss! vi blev helt i extas nar vi gick in i  the swedish foodstore! gick dar och dreglade ett bra tag innan vi snabbt sprang igenom ikea (stolta svenskar) och sen gick vi och at middag - svenska kottbullar, potatismos, graddsas och lingonsylt MUMS!!!! kommer att bli en fet onskematlista nar jag kommer hem nu familjen!

Igar va de minsann ocksa en hel dag, da vi akte efter the great ocean road, helt fantastisk maste jag saga att de va! vi hade jatte tur med vadret och dom saker vi fick se, helt otroligt alltsa! vi fick se dom tolv apostlarna, london bridge, shipweek cave och mycket mer! tror vi tog over 500 bilder, sa de blir en fet bildvisning nar vi kommer hem! ingen ide att borja ladda upp bilder nu eftersom vi snart ar hemma,  allt som allt att vi tagit over 8000 bilder pa denna resa, vilket ar helt galet!

Idag har vi dock tagit de extremt lugnt! sovmorgon och inladdning av bilder (vilket tog sin lilla tid) nu sitter vi pa peter pan och ska boka bussen till sydney dar vi ska vara varan sista vecka.. och de ar bra, forhoppningsvis ar de varmare dar, for har ar de kallt kallt kallt, vi sover med tjocktacke och de ar langbyxor, sockar och tjocktroja pa!
Vi har foresten inte hort nat i fran flygbolaget an sa vi antar att de kommer bli som vi tankt att vi kommer hem den 8 maj, men vi vagar inte boka nat hem ifran stockholm an eftersom vi inte ar helt sakra, men vi haller pa att kolla upp laget...

PUSS&KRAM

Kommentarer
Postat av: mamma

Vad är KALLT i Australien? +25? Henrik frågar varje dag när du ska komma hem.

2010-04-27 @ 19:37:10

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0