Back in Sydney!

Jajamansan sa har man overlevt annu en lang bussresa och ar tillbaka till folkmyllret och kaoset i sydney. KAnns verkligen skumt att vara tillbaka i alla dessa stader som vi borjade varan resa i, och speciellt sydney for de va verkligen har resan borjade! precis 5 manader idag dessutom.
Fast nu bor vi inte pa ett sa lyxigt stalle som YHA na vi bor pa ett stalle johansson rekomenderade, home backpacker, heter de visst sa de kan bli spannande! 13 timmar pa buss och jag hamnade bredvid en riktigt pratglad kille i fran tyskland sa de har inte blivit sa mycket somn inte, blir att ta igen om ett tag.
I morgon bar de av till canberra i nagra dagar innan vi aker vidare till melbourne och IKEA!!!!

Sen sa ar hemresedatumet bokat.. Vi har hallit de lite hemligt men hors som de har borjat lacka ut sa de ar ju ingen ide att halla pa de langre.. 6 Maj aker vi i fran sydney och 8 Maj star vi aterigen pa svenskmark!(om vi kan ta oss igenom detta askmoln i fran island vill saga).

PUSS&KRAM

Kommentarer
Postat av: Madde

oh äntligen ska du komma hem :D

2010-04-19 @ 14:20:57
URL: http://myranii.blogg.se/
Postat av: Mamma

HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-04-19 @ 16:16:43
Postat av: bejjan

men nice horredu!! :)

kul att du kommer hem till sommarn... da blir det drinkar pa tc och riktigt midsommar ;)

2010-04-19 @ 19:17:32
Postat av: chatrin

Kul att du är på väg hem. Jag hoppas verkligen askmolnet flyttar på sig så att du får ta flyget och inte behöver åka buss genom hela Sverige eller Europa.

Hälsn

2010-04-22 @ 14:10:37

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0