APRIL, APRIL

Hoppas ni va duktiga och kreativa med en massa aprilskamt igar! Har va de lite brist pa de!
Men kvallen daremot va nat over de vanliga, sjukt mycket folk eftersom alla utestallen stangde igar pga pask och dom oppar inte igen forren tolv pa kvallen idag..
Borjade riktigt trevlig faktiskt nere med alla vid poolen (vi va sjukt manga) och grabbarna... forlat damerna va sa fina sa! Dock fick vi med oss en jatte konstig tant som va aningens overforfriskad som ville ut och ga los med oss... vi skakade av henne ratt snabbt! men de va inte de sista vi sag av henne for hon plaserade sig ratt snabbt uppe pa scenen med en ung kille, och gick los de gjorde hon! Slutade med att hon ramlade av scenen och slog upp huvudet och va tvungen att aka ambulas darifran, men de va inte de enda vi fick se av ambulansen igar kvall...
Va sa kul for verkligen alla va dar, vi (folket fran nomads) agde scenen om man sager sa! Kvallen slutade dock inte sa dar kanoners, en av vara damer skadade sig ratt illa me i huvudet, snubblade eller nat ut genom ett fonster va de nan som sa, men jag vet inte hur de va med den saken! Blod overallt! sa de blev ju ambulas igen! jag foljde me  och satt med han pa sjukhuset, sa nu har jag akt ambulas for forsta gangen, maste ha varit ratt mycket att gora igar pa sjukhuset for vi va dar i kanske 2-3 timmar innan nan ens kikade pa honom. Tillslut hade jag tjatat sa mycket att en skoterska kom och kollade lite snabbt och sa att de typ va okej for oss att aka darifran.. en handelsernas natt indeed!

Idag va de varan sista arbetsdag.. och vi forsov oss! haha josefin och fara (varan chef) kom in och vackte oss! Fara hade med sig frukost, kall pizza och korv till oss, he va gott! Vi tog de extremt lugnt med jobbandet idag, vilket va skont! Fara hade ocksa sin sista dag idag sa vi hade forberatt en liten overaskning for honom, ett jatte fint linne som vi kluddat lite vackra saker pa, han blev jatte glad!

Nu ar arbetsdagarna slut och vi ar nu pa peterpan for gratis internet och for att saga hejda till nicole, kanns lite konstigt! vi har ju varit har sa pass lange! Men de ar helt klart dags att rora sig vidare de ar en sak som ar saker!
Snart ska vi aven fara och spela volleyboll mot de andra nomads hostelet , Serpent, kommer bli spannande!

Ja de va allt jag hade att uppdatera!

GLAD PASK PA ER ALLA!

PUSS&KRAM

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kors vilken dramatik! 10 timmar i en buss verkar vara precis det ni behöver! Lite stillsammare förhoppningsvis! Kram

2010-04-02 @ 22:42:04

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0