Cairns

Hej sverige har kommer varma halsningar i fran Cairns. Nu har vi tagit oss hela vagen upp for kusten, sa detta ar de mesta norrut vi kommer ta oss. Det ar verkligen en fin stad ma jag saga, hade varit kanon om man kunde bada har ocksa men pa grund av alla krokodiler och jellyfishes sa ar de ingen bra ide, tur dom har en lagun man kan svalka sig i.
Vi bor just nu pa ett stalle som heter Nomads esplanade backpackers. Boendet kunde kanske ha varit battre, men vi har ac pa rummet och de ar lite huvudsaken for har ar de tusen miljoner grader varmt och da ar de itne i solen utan i luften sa man svettas mangder, inte coolt!

Igar akte vi ivag pa varan bat trip till stora barriarrevet, vi akte med en bat som heter ocean freedom, en helt fantastisk bat med fantastiskt underbar mat och personalen va lika sa, sa nu har vi lart oss dyka (dock inget cert.) och sett i stort sett alla fiskar ur hitta nemo, fantastiskt ar val de enda ord man kan anvanda.

Nu sitter vi pa peter pan och utnyttjar varat guldkorts internet, blir billigare da, vi ska borja planera varan resa ner igen, en natt till pa hostelet och sen far vi se vars vi tar vagen, vi blir nog troligen kvar i cairns ett tag till.

Hur ar allt hemma, kallt?

MASSA KRAMAR!


Kommentarer
Postat av: mamma

Hej! Bara -7 och snö, snö, snö. Längesedan jag sett så höga drivor. Telefonen är paj men jag har fått en lånetelefon så nu går det bra att sma:a igen. Väntar med spänning på att höra era kommande planer!

2010-03-02 @ 07:45:09
Postat av: chatrin

Oj så härligt med värme. Men det där med krokodiler lät inte bra.Håll dig ur vägen för dessa.

2010-03-02 @ 19:37:27

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0