En manad i Cairns, helt galet

Herre gudarns alltsa, idag har vi varit har i carins i en manad!!! heeelt galet kanns inte alls som de, men tiden gar ju fort nar man har roligt antar jag! men lite less haller vi faktiskt pa allt bli, men vi ska nog vara kvar har en vecka till och sen drar vi vidare.. vars vet vi dock inte an..

Dagarna har har som borjat se likadana ut, sa rutin har vi minsann fatt, jobb pa morgonen, dusch och lunch sen peter pan i nan timma och sen chill med crewet pa hostelet. Finns inte sa mycket att gora har nu nar de regnar! Igar sag vi pa film.. wolfs creek, kanske inte den basta filmen att se nar man befinner sig som turist i australien men vi overlevde den, sen gick vi till nightmarket och kopte buffe` for 5 dollar.. VART! for da kunde man verkligen bygga hog, sa vi hade mat over till bade lunch idag och nu lite kvar till middag MUMS!
Jobbet idag gick val sa dar, dom tyska brudarna i varat rum maste nog vara som lataste jag nagonsin varit med om, vi borjar ju vanligtvis 9.30 och stadar nere vid poolen, men dom signar bara in sig och gar och chillar en halvtimme tills vi far listan pa allt vi ska gora.. sen gor dom egentligen ingenting, slo gor och sen hanger pa rummet utan att komma och se hur de gar for oss andra som har tva hus att stada.. de gillar vi INTE! tur att dom drar pa sondag!

Kvallens aktiviteter ar an sa lange oviss, men nat ska vi val kunna hitta pa!

vad gor ni hemma?

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Moster "B"

20.30 släcker vi alla lampor och sitter i mörker en timme, earth hour, och imorgon skruvar vi fram klockan en timme, sommartiden börjar. Här händer det saker!!!!!!!! Ha det bra tills vi ses

2010-03-27 @ 17:49:09
Postat av: Moster "B"

...och så glömde jag ju att informera om, att det är "Körslaget" ikväll (på TV). Vad du går miste om där borta downunder!!!!!

2010-03-27 @ 18:26:37

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0