Australia Calling

Hej allihopa! Igar hade vi regn, forsta gangen har i cairns pa vara snart tva veckor har, detta gjorde att vi fick helt hjarnslapp pa va man kan gora nar man bara kan stanna inne hela tiden. Som tur ar sa har vi hittat oss ett riktigt bra gang har uppe som vi hanger med sa de blev inte pannkaka av alltihopa anda. Vi lyxade aven till de och gjorde tacos, vi va nog ratt hungriga nar vi handlade for vi har en hel massa mat over till idag sa de ar la bra!

Vi tror aven att vi kan ha fixat oss jobb (YEY) dock inget vi kommer bli stenrika pa utan de kommer bara ge oss gratis boende och de ar verkligen inte fy skam for nan timmas moppande. Vi kommer nog kunna starta pa lordag om vi har tur!

Annars ar val allt som vanligt , vi sitter och chillar pa peterpan, vi ar har sa mycket att dom nu vet va vi heter och halsar glatt pa oss nar vi kommer in genom dorren, Vadret sa att de skulle regna har i 5 dagar men nu ar solen framme sa vi ska nog ga och joina vara vanner vid lagunen senare, viktiga soltimmar!

de va allt jag hade att rapportera

MassaKramar

Ps mamma vi borde skypa nan dag!

Linkoping vi borde ocksa gora de, FB NU!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vill bara påminna om (läs tjata) att om ni ska söka sommarjobb i Vindeln måste ni ha gjort det före mars utgång. Svabba på!

2010-03-12 @ 09:42:19
Postat av: erica

Här hemma lyser vårsolen och det är skönt.Är det helt säkert attt ni inte blir stenrika på erat jobb?

2010-03-13 @ 13:05:03

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0