28 april

Nu sitter vi pa peter pan, Ottilia har halsduken pa, vi ar ut checkade i fran varat rum och vantar pa varan buss som gar ikvall klockan sju.

Igar traffade vi Clara som vi larde kanna i bundaberg, vi va forst lite nervosa for att traffa na for vi kanske inte pratade sadar overdrivet mycket med henne dar, men de va verkligen jatte jatte kul! vi gick forst och tog en kaffe och liksom pratade gamla tider, sen foljde vi med henne hem och sag hur hon bodde, hon hade en hund som jag sa nara att ta med hem alltsa, sa himla sot!! sen for vi till varat hostel for lite ladies night i baren under,  fortsatte sen till hennes kompis.. och man maste ju saga att hon gor ett bra jobb med att valja vanner, den har killen bodde i en lagenhet i mang miljonsklassen, med spa pa taket som vi hangde i, chill och sen taxi hem! riktigt kul kvall och de va bara en tisdag!

Nu ska vi mest bara fa tiden att ga, I morse nar vi gick ner och gjorde frukost  traffade vi en tjej fran sundsvall som just precis anlant till australien, sa  vi ska hanga med henne idag, visa henne runt har osv.. kan bli kul!

Sen klockan sju ar de tolv timmars bussresa som galler till sydney.

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: chatrin

HEJ

Ja då är du snart på väg hem! Vilken resa Ingela sa att du hade 2000 bilder att visa. Kul jag kommer.

2010-04-30 @ 11:35:57

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0