WE MADE IT!

Hellu everyone! this is sydney calling!
Resan hit i fran hongkong gick jatte bra och fort tycker jag, trots att den tog 9 timmar. Landade har gjorde vi kring 9 tiden pa morgonen. Sen blev vi uppmotta av en snubbe fran work and travel som skickade ivag oss med en buss till ett hostel dar vi nu bor dom kommande 3 dagarna.

Vi fick vanta till 12 innan vi fick varat rum, vilket kandes som en evighet! dom delade aven upp oss killar och tjejer for sig, sa jonas fick ett annat rum och vi andra bor i ett 6 badds rum med tva tjejer till, med utsikt over vad vi kallar sydneys bigben!
Vi hann bara varit ut en vanda till en affar och kopte lite att ata, gjorde mat och bestamde oss for att ta igen oss lite, vi har namligen varldens jet leg! allt bara snurrade och guppade. vi stallde klockan pa 18.00 haha men vi vaknade nyss, 14 timmars somn och ratt utvilad sitter vi nu har!

Sydney igar tycker jag mast kunde likna ett gratt och dimmigt stockholm med lite regnskvitter sa jag hoppas de blir battre idag , for vi har borjat skymta solen!

Hoppas ni alla har de bra hemma!

KRAM LINN

Kommentarer
Postat av: pappa

Man saknar åäö. Jag träffade två st som hälsade till dig ANITA en du hjälpt med strumporna och sedan en arbetskamrat till dig(tror jag)Jag har alldrig sett henne förr hon hade en 7 -10 årig dotter med sig.

snön har kommit allt väl här.

2009-12-01 @ 08:12:34

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0