Dramatik på YHA

Jag vet inte om jag nämt de förrut men på vårat hostel blir vi alltid väckta exakt kl 9.30 av dom i från receptionen när dom gör ett allmänt utrop att alla som ska checka ut inte ska glömma att de är kl 10. Detta är inget som uppskattas kan jag meddela! inte heller när dom fortsätter prata och drar en massa skämt och låter en icket få chansen att somna om.
Väckt kan vi också bli före de av att housekeeping knackar på och vill tömma sopkorgen, inte alls så diskret som vi hade velet.. men de västa måste vara uppvaknandet vi fick igår kl 3.30 (på natten) av att brandlarmet gick..

misssövda och ovana vid detta oljud va de bara att hoppa ur sängen, några smarta och något modigare hann även raffsa åt sig dom dyrbaraste ägodelarna, och sen nerför brandtrappan med alla yrvakna YHAáre, stå ute i den halvregniga natten och lyssna på några halvfulla lirare som spelade en egen version av I´M YOURS  på gitarr om att de INTE va dom som startade brandlarmet och skrattade (som va dom första som fick utskällning av vakterna btw), 10 minuter i vad som kändes en evighetet fick vi vänta innan vi fick veta att de va ett falskt alarm och vi alla kunde återgå till den varma sängen, men nog tog de ett tag att somna om när de va folk som gick omkring utanför för att kontrollera läget en gång till.. men till slut gick de, och nu ska vi gå och äta en extremt sen frukost, för i morse struntade vi i morgonutropen och sov ändå.. konstigt va!

Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0