Byron bay

Hej allihopa!

Ber om ursakt for den daliga uppdateringen men sa har ar de nar man ar pa resande fot! ni kan ju kika in ottiliadownunder.blogg.se eller landdownunder.blogg.se sa kanske nan av dom hunnit uppdatera lite om jag varit lite seg.

Men jag kanske ska saga att vi har varit med brian och gatt i blue mountains, tyvarr kan jag inte lagga upp bilder for jag har inte med mig harddisken, men kika in dom andras! fantastiskt va de dar iallafall, jobbigt och ga men de va vart de!
Sen sa har vi ju haft lucia ocksa! de firade vi med att lyssna pa julmusik, dricka kaffe och ata svenska pepparkakor som vi otroligt nog hittade, sen hade jag och ottilia luciavaka och va uppe hela natten.. haha en tradition som aldrig gar ur, va anda ratt bra for dagen efter fortsatte vi varat aventyr med Ozexperiece, en bussresa pa 10 timmar, sa vi sov ratt bra da!
Forsta riktiga stoppet, va mer eller mindre obligatoriskt sa vi hade inte na storre val. Stallet hette SpotX och va ett lara-dig-surfa-camp.. vi va inte alls sa jatte taggade med tanke pa att vi va helt morbultade sen de forsta campet vi va pa, va inte lika mysit pa spotx heller, sen tyckte vi nog att de va lite val mycket koncentration pa fest och alkohol pa de dar campet, sa de kandes inte sarskilt seriost!..fest blev de iallafall pa kvallen..  de enda positiva va val att vi larde kanna vara medresenarer lite battre! vi larde bl a kanna tre tyskar dom vi har borjat hanga med!

Men iallafall! Nu ar vi i byron bay, vi kom igar och vi har bestamt oss for att de ar har vi kommer att spendera varan jul (Nyar kommer vi vara i brisbane for er intresserade) vi har namligen fatt lara oss att planera varan resa nagra steg fore bara for att vara sakra pa att fa boende. Har ar jatte fint! kanns lite som vindeln, ungefar den storleken och de ar en harlig stamning i staden, har trivs jag! just nu bor vi i pa ett hostel i som en lagenhet med 2 par i fran england. Men i morgon ska vi byta till ett stalle som heter backpackers in -on the beach.. sa vi langtar lite!
vi har varit och gjort stranden idag ocksa, kanns som de verkligen behovs, lite sol och bad, for vi har haft ratt tuffa dagar med alltid en hel massa att gora!  Surfandet har aven bitit ratt hart pa oss sa de ar vi varda! Vi har ju ocksa haft tur med middag.. f

ska forsoka bli battre att uppdatera (ar som lattare nar man vet man ska vara dom kommande dagarna) 
Hoppas ni har de bra darhemma och att julstamningen kryper sig pa! vi forsoker varat basta och har redan borjat planera varan julmiddag ;) de ar ju viktiga saker!

Ta hand om er, sa hors vi sen! MASSA KRAMAR!!

ps. vi har sett en massa (vilda) kangeruuuer!! (kangru's vill saga) bilder kommer sen!
 

Kommentarer
Postat av: pappa 091216 kl20 27

Hej!

Här är det 16 grader kallt och det har snöat några dagar. Har hälsning till dig från en av dina chefer Ekman eller Eklund kanske Margareta eller var det hennes syster som hette så.Mamma är på fest på skolan och jag och grabbarna har haft Grabbfest.Vi har lånat en jättevärldskarta 3x2 meter den har vi hängt upp i ditt vardagsrum. så nu följer vi dig på den.

hälsningar pappa

2009-12-16 @ 20:36:18
Postat av: pappa 091217 kl 14 08

Hej!

Hörde på nyheterna i dag att dom talade om skogsbränder kring Sydney en ort Marywill var hårt drabbad i fjol.idag har vi 21 minusgrader.

pappa

2009-12-17 @ 14:12:41
Postat av: mamma

Gerd har varit hit med en julklapp till dig. Det blir väl spännande att få den i JULi? Nu är det ännu kallare, klart myggfritt! Vi har julavslutning imorgon och Matlaget har julfest på lördag. Du, Henrik och Oskar ska ge farmor en nattskjorta i julklapp. Det blir väl bra? Kram

2009-12-17 @ 17:52:56
Postat av: mamma

Närmare -30 grader! Eleverna fick åka buss från kyrkan tillbaka till skolan. Det har vad jag vet aldrig hänt förut. Dina bröder är lyckliga för lovet. Jag jobbar halva måndag sedan blir jag ledig. Vi hörs! Kram

2009-12-18 @ 16:03:44
Postat av: Anna Lena Nilsson

Hej Linn och Ottilia. Det var kul att få se bilder på er i sloen och värmen här har vi nu ca -10 och fint vinter väder. I morgon ska vi äta jul lunch på hemtjänsten. Allt är som vanligt på jobbet det är bara att bita i hop och stessa vidare. Sköt om er och passa er för vilda djur och fula gubbar

2009-12-20 @ 15:41:03
Postat av: Från Vindelnsgrup bost.

Hej Linn

Göran Gun Lillemor vi sitter och tittar på bilderna som du visar.Hoppas du har det bra.

Alla vi på indust. Hälsar Vi följer dig och ser hur det gårVindeln - 29 grader ute.

2010-01-06 @ 20:04:13
URL: http://linndownunder.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0